Nieuws

Door nauw samen te werken met andere maatschappelijke kinderopvangorganisaties kunnen we meer betekenen voor de kansen van kinderen. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat er een voorgenomen besluit ligt dat Combiwel voor Kinderen per 1 oktober 2024 toetreedt tot Groep Maatschappelijke Kinderopvang (GMK). GMK levert al bestuur en ondersteuning aan Akros Kinderopvang en Welzijn en Impuls Kinderopvang. De ondernemingsraden zijn om advies gevraagd.

De maatschappelijke kinderopvangorganisaties delen de ambitie om bij te dragen aan optimale kansen voor álle kinderen, onder andere door het bouwen van integrale kindcentra (IKC’s). Door de krachten te bundelen onder één bestuur, GMK, kunnen we efficiënter en slimmer samenwerken. De bedrijfsvoering van de verschillende kinderopvangorganisaties wordt stapsgewijs samengevoegd.

Door intensief samen te werken met het onderwijs en het bouwen van IKC’s kunnen we de kinderen bieden wat zij verdienen: een goede start met optimale ontwikkelkansen. Iedere GMK-organisatie levert aan dat doel een belangrijke bijdrage. GMK werkt nauw samen met onderwijsbesturen, onder meer in IKC West; de samenwerking in westelijk Amsterdam waar samen met onderwijs IKC’s worden gebouwd.

Samen kijken we uit naar een veelbelovende toekomst!